Bierproeverij en rondleidingen

Fijn dat je ons wilt bezoeken!

Onze arrangementen zijn meer dan een bierproeverij. We noemen ze ook wel ‘Exbieriances’, want een bezoek aan onze brouwerij is een beleving, waarbij het om meer gaat dan alleen bier. Tijdens een rondleiding en proeverij nemen we je mee in de boeiende wereld van een microbrouwerij. Omdat wij al sinds 2010 bestaan, kunnen we uit eigen ervaring vertellen wat er in de speciaalbierwereld gebeurt en hoe je als kleine onderneming daarin kunt bestaan.

Een tipje van de sluier: Als je ons bezoekt, dan ben je, gebaseerd op de onafhankelijke website Untappd, bij 1 van de beste 10 microbrouwerijen van Nederland.

Het gaat bij ons dus over meer dan over bier alleen!
Of je nu bierdrinker bent of niet, ons verhaal is een boeiende ervaring voor iedereen.

Berghoeve’s Bierproeverijen

Laat je verrassen door de grote variëteit aan speciaalbieren die wij in ons assortiment hebben. De kans is groot dat je één of meerdere soorten bier gaat proeven die je nog nooit eerder heeft gehad! Je zult verrast zijn door het verhaal achter bier, maar ook over de verschillende smaken die te krijgen zijn.

Tijdens het proeven vertellen we uitgebreid over de achtergronden van het bierbrouwen en de invloed van de ingrediënten op de uiteindelijke smaak van het bier. Uiteraard hoort daar ook een bezichtiging van de brouwerij, het gistingslokaal en de opslagruimte(s) bij.

Wij hebben speciaal voor jou onderstaande arrangementen ontwikkeld:

Apa't Mooi Berghoeve Bierproeverij

Proeverij met 5 soorten speciaalbier tijdens een uitgebreide rondleiding door de brouwerij. Je krijgt uitleg over het brouwproces, de ingrediënten en de invloed van beide op de uiteindelijke smaak van het bier. Tijdens de proeverij worden diverse warme en koude hapjes geserveerd. We eindigen de proeverij met drie ‘tasters’ Barrel Aged bier. Dit maakt de ontdekkingsreis compleet! Na de tijd kun je bieren kopen om thuis te nuttigen.


 • Duur: Ongeveer 2 tot 2,5 uur
 • Minimaal aantal deelnemers: 8*
 • Prijs per persoon: € 35,00
Neem contact op
Luxe Berghoeve Bierproeverij

Proeverij met 5 soorten speciaalbier waaronder 1 Barrel Aged bier en een uitgebreide rondleiding door de brouwerij. Tijdens de rondleiding en de proeverij krijg je uitleg over het brouwproces, de ingrediënten en de invloed van beide op de uiteindelijke smaak van het bier. Tijdens de proeverij worden diverse warme en koude hapjes geserveerd. Na de tijd kun je bieren kopen om thuis te nuttigen.


 • Duur: Ongeveer 1,5 tot 2 uur
 • Minimaal aantal deelnemers: 8*
 • Prijs per persoon: €27,50
Neem contact op
Basis Berghoeve Bierproeverij

Proeverij met 5 soorten speciaalbier en een uitgebreide rondleiding door de brouwerij. Tijdens de rondleiding en de proeverij krijg je uitleg over het brouwproces, de ingrediënten en de invloed van beide op de uiteindelijke smaak van het bier. Na de tijd kun je bieren kopen om thuis te nuttigen.


 • Duur: Ongeveer 1,5 uur
 • Minimaal aantal deelnemers: 8*
 • Prijs per persoon: € 20,00
Neem contact op
Rondleiding barrelschuur
Rondleiding & tasting

Heb je niet zoveel tijd, maar wil je toch graag onze brouwerij bezoeken dan is de rondleiding misschien interessant. We starten bij binnenkomst direct met de rondleiding. Bij het begin, halverwege en aan het einde van de rondleiding een proefglas bier. Na de tijd kun je bieren kopen om thuis te nuttigen.


 • Duur: Ongeveer een uur
 • Minimaal aantal deelnemers: 6*
 • Prijs per persoon: € 15,00
Neem contact op
All - In Party Arrangement

Wilt je als particulier een bijzonder feest geven, of bijvoorbeeld met de collega's een uniek bedrijfsfeest organiseren? Dan kun je ook bij ons op de brouwerij terecht! In dit arrangement zit 4 uur onbeperkt drinken, waarbij wij toegankelijke bieren van 5 tot en met 6,5% alcohol uit ons assortiment schenken. Uiteraard hebben we ook frisdrank, alcoholvrij bier en wijn. Gaandeweg de middag / avond geven we een korte rondleiding wat het feest extra cachet geeft! Dit arrangement kan uitgebreid worden met koffie/thee, hapjes, BBQ of buffet. Neem gerust contact op over de voorwaarden en mogelijkheden!


 • Duur: 4 uur
 • Minimaal aantal deelnemers: 25*
 • Prijs per persoon: vanaf €35,00
Neem contact op

* Voor alle arrangementen geldt een minimale deelname. Je kunt uiteraard met minder mensen komen, maar dan betaal je wel het bedrag dat voor de minimale groepsgrootte geldt.

BOB en niet bierdrinkers kunnen in redelijkheid andere (fris)drank krijgen. Dit zit bij de prijs in. Onze rondleidingen vinden plaats in een omgeving met machines. Daarom zijn onze arrangementen minder geschikt voor kinderen onder de 10 jaar.

Naast deze standaard arrangementen kunnen we arrangementen ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op jou wensen. Neem gerust contact met ons op om deze met ons te bespreken.

Wij hebben ook een winkel waar je onze bieren kunt kopen. Deze is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken. Aangezien we de brouwerij en winkel ‘aan huis’ hebben, kun je ons bijna altijd bezoeken. Wil je zeker weten dat we er zijn, dan is het slim om even contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap