Berghoeve Brouwerij

Waar het begon
te gisten.....
Badge

Wij hebben elkaar leren kennen op de opleiding Levensmiddelentechnologie in Bolsward. Tijdens deze studie leer je van alles over het maken van eten en drinken. Een van de vakken is bierbrouwen en als je dat op je 18e leert ...... tja, "dat is de kat op het spek binden". Na een fikse amateurtijd passen we deze opgebouwde kennis nu inmiddels al meer dan 12 jaar toe!

Authentiek Twents!
Badge

In een voormalige familieboerderij in het mooie Twentse coulisselandschap en liggend aan de historische “Mageler Es” huist sinds begin 2010 onze brouwerij: Berghoeve.

Wij brouwen compromisloze bieren van hoge kwaliteit. Het is niet voor niks dat onze brouwerij tot de top 10 brouwerijen van Nederland gerekend worden [Bron: Untappd].

In ons glas zit een flinke portie Twentse koppigheid, nuchterheid, kwaliteit en smaak en omdat onze bieren energieneutraal zijn gebrouwen voelt dit ook nog eens goed!

Maar zeker niet saai!
Badge

Wij vinden dat in het leven, je werk “de glimlach” centraal moet staan en daarom experimenteren we volop. Dit kan zijn door samenwerkingen met collega’s, restaurants, en andere gelijkgezinde ondernemers, maar zeker ook met jullie!

Kijk gerust eens bij onze blog, waarin we jullie meenemen in alle avonturen van het runnen van een brouwerij.

Proost! Geralda en Jurgen Bootsveld

Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap