Berghoeve Brouwers Challenge

Begin december 2022 hebben wij de Berghoeve Brouwers Challenge uitgeschreven! Een bijzondere samenwerking met amateurbrouwers / bierliefhebbers én wedstrijd tegelijk.

Amateurbrouwers en bierliefhebbers kunnen zonder enige risico 700 liter bier brouwen in onze ketels. Geen gedoe met inschrijven bij de Kamer van Koophandel, geld voorschieten enzovoort. Gewoon brouwen en verkopen. Niet alles verkocht of bier niet lekker genoeg? Da’s ons probleem!

Samen met een aantal andere teams gaan zij, onder het genot van hun eigen gebrouwen bier, de strijd aan om te laten zien dat zij de beste brouwers zijn! Het team dat de wedstrijd wint, mag ook nog een mooi bedrag overhandigen aan een, door hen gekozen, goed doel!

Gezellig, leerzaam, lekker en een goed gevoel…….. alleen maar winst dus!

Hieronder maken we de teams bekend die meedoen aan de Berghoeve Brouwers Challenge 2023! Klik door op hun pagina om te zien wat hun verhaal is en ze allemaal meemaken!

Grain
Keerl’s & Kettels

Deze Keerl's uut Kampen leven voor het bier! Ze zijn lid van het brouwgilde Kampen en brouwen regelmatig hun eigen potje bier. Ze doen nu mee aan de Challenge en willen de beker naar Kampen halen!

Lees meer
De Anna Blamannen

Deze buurmannen uit het mooie Grun'n stad, brouwen al langer hun eigen bier en nu gaan ze Nederland veroveren met een bijzonder mooi inclusief bier. Voor iedereen dus, ongeacht wat of hoe je ook bent!

Lees meer
Beergirls from the East

Ja, deze dames zijn van het bier! De ene heeft een bierwinkel en de andere geeft bierproeverijen. Vanuit de Driehoek Deventer - Oldenzaal - Den Ham gaan deze "Beergirls" de bierwereld verrassen met hun eigen bier!

Lees meer
Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap