Laat de Vanilla Queen regeren!

Na een periode van rustige voorbereiding, is het moment bijna daar: de onthulling van onze nieuwste creatie, Vanilla Queen Golden Ale. Met trots kijken wij, Jeroen en Marvin, terug op de weg die we hebben afgelegd om tot dit punt te komen. Het was een reis vol passie en precisie, waarbij elk detail van ons challengebier zorgvuldig is overwogen.

De testbatch heeft onze verwachtingen overtroffen en we zijn klaar om deze te delen met de wereld. Maar voordat we dat doen, willen we ervoor zorgen dat onze Vanilla Queen de kroon krijgt die ze verdient. Een etiket dat niet alleen de essentie van het bier vangt, maar ook het oog streelt.

We hebben onze creativiteit de vrije loop gelaten en een etiket ontworpen dat de rijke smaken en het gouden karakter van ons bier weerspiegelt. Het is een etiket dat verhalen vertelt; van de zachte vanilletonen tot de koninklijke uitstraling die elke slok vergezelt.

Nu de laatste hand wordt gelegd aan het digitale ontwerp, kunnen we bijna niet wachten om het eindresultaat te delen. De spanning stijgt en de anticipatie groeit. Dit is meer dan een bierlancering; het is een viering van vakmanschap en toewijding.

Dus bereid je voor, want de strijd om de smaakpapillen gaat beginnen. Laat de Vanilla Queen regeren!

# Vanilla Queen Golden Ale

– *Smaakprofiel*: Rijke vanilletonen met een koninklijke uitstraling
– *De Uitdaging*: Overstijgen van traditionele bieren met een unieke twist
– *Het Ontwerp*: Een etiket dat de essentie van onze passie en het bier zelf vangt
– *De Voorbereiding*: Zorgvuldig en met precisie, tot de laatste druppel
– *De Onthulling*: Binnenkort, waarbij we onze creatie delen met de wereld

Proost op de vooravond van iets bijzonders, waarbij de Vanilla Queen haar intrede doet in de wereld van bierliefhebbers. πŸΊπŸ‘‘

Team JaKobus

  • Geplaatst door: Berghoeve
  • Datum: 20-05-2024
Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap