Het goede doel van de AnnaBlamannen

De winnaar van de Berghoeve Brouwers Challenge mag 750 euro overhandigen aan een goed doel.
Uiteraard kiezen we voor een goed doel dat past binnen ons thema diversiteit en inclusie.

Vorige week hadden we in diverse Facebookgroepen een poll geplaatst. Naast stemmen op één van de vijf van onze eigen ideeën, kon iedereen ook zelf suggesties aandragen én daarop stemmen.

BBB
Jaja. De verkiezingen zijn dan wel net achter de rug, toch was ook dat nog één van de aangedragen ideeën. Maar in deze verkiezing is het niet de grootste geworden.

De winnaar
Naast BBB waren er ook nog een paar mooie goede doelen toegevoegd, zoals Leger de Heils en Alpe d’HuZes. Maar de winnaar is … Stichting Stop Pesten Nu.

Stichting Stop Pesten Nu
Stichting Stop Pesten Nu is hét Kennis-, Informatie- en Expertisecentrum over Pesten & Online Pesten in Nederland. Het doel is om het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland te laten afnemen. Dit doen ze door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten te verspreiden, zodat bewustwording wordt gecreëerd. En door het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt te vergroten.

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Zij ontvangen geen subsidies en kunnen onze gift dus goed gebruiken.

We zijn er klaar voor
Nog een paar dagen en dan gaat ons bier in de verkoop. We zijn erg benieuwd wat iedereen van ons bier vindt.

Iedereen weer ontzettend bedankt voor het stemmen!

Prut,
De AnnaBlamannen

  • Geplaatst door: Berghoeve
  • Datum: 28-03-2023
Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap