Algemene voorwaarden

Algemeen

De prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten.
De prijzen op onze website zijn inclusief BTW.
Berghoeve Brouwerij accepteert geen bestellingen van personen onder de 18 jaar en laat bij de aflevering ook controleren op de minimale leeftijd van 18 jaar.

Bestellen

Bestelling annuleren of wijzigen
Eenmaal geplaatste bestellingen nemen we direct in behandeling en kunnen helaas niet geannuleerd of gewijzigd worden.

Minimale bestelgrootte
Het minimale bestelbedrag voor verzenden is €25,00. Beneden dit bedrag is verpakken en verzenden niet lonend. De optie ‘afhalen’ is wel beschikbaar bij kleinere bestelbedragen.

Leeftijdscontrole
Omdat wij alcoholische dranken verkopen dient u bij het bezoeken van onze website en webshop te bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent. Bij het werkelijk bestellen van onze producten dient u uw geboortedatum op te geven. Dit is een wettelijke verplichting met ingang van 1 juli 2021. Aan de hand van de geboortedatum kunnen wij vaststellen dat u 18 jaar of ouder bent.
Daarnaast zijn wij m.i.v. van 1 juli 2021 verplicht onze pakketten te versturen met verzoek om leeftijdscontrole bij afleveren of afhalen op de afhaal locatie. Indien blijkt dat u niet aan de leeftijdscontrole kunt voldoen en het pakket komt retour dan zullen wij u het aankoopbedrag retourneren minus de gemaakte verzendkosten.

Voorraad
Wij proberen zo goed mogelijk aan te geven of een artikel bij ons op voorraad is. Mocht een artikel toch niet voorradig zijn, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Betaalmethode
De Berghoeve webshop maakt gebruik van de online betaalmethodes iDEAL of PayPal. Zo kun je direct de betaling afhandelen met je eigen bank. Ook wanneer je het pakket af komt halen, moet er bij de bestelling online betaald worden.

Privacy statement

Om uw bestelling te kunnen behandelen en eventueel versturen, hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. Uiteraard gaan we daar zorgvuldig mee om. Wij geven deze data niet aan derden en zullen het zelf ook niet gebruiken voor commerciële activiteiten zoals nieuwsbrieven etc. Voor meer info verwijzen we naar ons privacy beleid

Verzenden

Verzendkosten
Er wordt voor verzending in Nederland € 7,80 verzendkosten in rekening per pakket van maximaal 24 flessen van 33 cl. Bij grotere bestellingen worden er extra verzendkosten gerekend.
Wanneer het bestede bedrag in de webshop hoger is dan € 75,00 worden er geen verzendkosten gerekend.

Cadeaubonnen
Voor het verzenden van cadeaubonnen worden geen verzendkosten gerekend.
Cadeaubonnen hebben een geldigheid van 3 jaar na de uitgiftedatum.

Verzendmethode
Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL, DHL of DPD.
De pakketten worden verstuurd onder de voorwaarden van PostNL, DHL of DPD.

Afhalen
Indien je ervoor kiest de bestelling af te halen bij de winkel van Berghoeve dan worden nooit verzendkosten in rekening gebracht.
Indien er wordt gekozen voor de optie ‘afhalen bij de winkel van Berghoeve Brouwerij’ dan kunnen bestellingen in principe de volgende werkdag afgehaald worden. Het is wel verstandig om vooraf even contact te leggen, om niet voor een gesloten deur te komen. Let er ook op dat u minimaal 18 jaar bent en u dit aan kunt tonen.

Winkel

Achteres 15, 7683 SX Den Ham (OV)
Telefoon: 06-18278345

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Levering

Afleveradres
Berghoeve levert uitsluitend op adressen in Nederland.

Ander afleveradres
Tijdens de bestelling kun je een ander gewenst afleveradres opgeven. Verras de ontvanger met een origineel cadeau! let er ook hierbij op dat iemand zich kan identificeren voor de leeftijdscontrole.

Levertijd
We streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat de betaling binnen is, in 90% van de gevallen is dit de volgende dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen. Rondom extra drukke periodes zoals feestdagen kunnen, in verband met drukte bij de verzender, afwijkende levertijden gelden.

Garantie en retourneren

Controleer je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst. Stel ons tijdig op de hoogte van eventuele klachten.

Het artikel is beschadigd
Geef de beschadiging door via contact@berghoevebrouwerij.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Zoals in onze algemene voorwaarden staat beschreven, is Berghoeve niet verantwoordelijk voor de geleden schade tijdens de levering. We denken wel graag mee om tot een passende oplossing te komen.

Het artikel is niet naar verwachting
Ben je niet tevreden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via contact@berghoevebrouwerij.nl Dan zoeken wij naar een passende oplossing. Gevolgschade op wat voor een manier dan ook is ten alle tijde uitgesloten.

Retourneren
Het retour sturen van een artikel kan, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar contact@berghoevebrouwerij.nl. Vermeld in de e-mail: naam, adres woonplaats, factuurnummer en reden van terugsturen. Nu ontvangst van de e-mail neemt Berghoeve Brouwerij contact met je op om de afspraken te maken omtrent de retournering.

De kosten voor het terugsturen, zijn voor je eigen rekening. Als het product goed is aangekomen bij ons, wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort op je bankrekening. De artikelen moeten in goede conditie worden geretourneerd. Artikelen dienen compleet, niet gebruikt, onbeschadigd, ongedragen, niet geopend of onaangebroken te zijn. Het artikel zit, indien mogelijk, nog in de originele verpakking. Bovendien moet de kassabon of factuur getoond kunnen worden. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Het retourneren is voor eigen risico.

Ruilen
Het ruilen van je artikelen is alleen mogelijk in onze winkel. Het is verstandig om vooraf even contact te leggen, om niet voor een gesloten deur te komen.

Contact

We wensen je veel winkelplezier!
Als je vragen hebt, mail ons op contact@berghoevebrouwerij.nl

Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap