Berghoeve arrangementen

Maak kennis met de smaak van ambachtelijk gebrouwen bier en het bierbrouwproces.

Speciaalbier is sterk in opkomst en de ontwikkeling van bijzondere speciaalbieren in Nederland helemaal. Berghoeve loopt daarin met zijn concept voorop.
U kunt bij ons terecht voor een tripel of een bockbier, maar waar we ons echt mee onderscheiden zijn bijvoorbeeld onze IPA's en Barrel Aged bieren.
Wilt u weten wat er allemaal te ontdekken is in bierland, dan moet u absoluut eens bij ons aankomen! Meerdere van onze bieren worden door de kritische consumenten van Ratebeer geschaard bij de beste 10% van deze bieren wereldwijd!

Bierproeverijen
Laat je verrassen door de grote variëteit aan speciaalbieren die wij in ons assortiment hebben. De kans is groot dat u één of meerdere soorten bier kunt proeven die u nog nooit eerder heeft gehad!! U zult verrast zijn door het verhaal achter bier, maar ook over de verschillende smaken die te krijgen zijn.
Tijdens het proeven vertellen we u uitgebreid over de achtergronden van het bierbrouwen en de invloed van de ingrediënten op de uiteindelijke smaak van het bier. Uiteraard hoort daar ook een bezichtiging van de brouwerij, het gistingslokaal en de opslagruimte(s) bij.
 
Wij hebben speciaal voor u onderstaande arrangementen ontwikkeld:
 
Luxe Bierproeverij
Ontvangst met koffie of thee en cake / koek.
Proeverij met 5 soorten speciaalbier en een uitgebreide rondleiding door de brouwerij. Tijdens de rondleiding en het proeven krijgt u uitleg over het brouwproces, de ingrediënten en de invloed van beide op de uiteindelijke smaak van het bier. Tijdens de proeverij worden diverse hapjes geserveerd. Na de tijd kunt u bieren kopen om thuis te nuttigen.
Duur: ongeveer 2 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8*
Prijs per persoon: € 22,50
 
Basis Bierproeverij
Proeverij met 5 soorten speciaalbier en een uitgebreide rondleiding door de brouwerij. Tijdens de rondleiding en het proeven krijgt u uitleg over het brouwproces, de ingrediënten en de invloed van beide op de uiteindelijke smaak van het bier. Na de tijd kunt u bieren kopen om thuis te nuttigen.
Keuze uit koffie vooraf of een hapje tijdens de proeverij.
Duur: ongeveer 1½ uur
Minimaal aantal deelnemers: 8*
Prijs per persoon: € 15,00
 
Heeft u niet zoveel tijd, maar wilt u toch graag onze brouwerij bezoeken dan is de luxe rondleiding misschien interessant:

Luxe rondleiding
Rondleiding door de brouwerij.
Bij binnenkomst, halverwege en aan het einde van de rondleiding een proefglaasje bier.
Na de tijd kunt u bieren kopen om thuis te nuttigen.
Duur: ongeveer een uur
Minimaal aantal deelnemers: 6*
Prijs per persoon: € 9,50
 

* Voor alle arrangementen geldt een minimale deelname. U kunt uiteraard met minder mensen komen,  maar dan betaald u wel het bedrag wat voor de minimale grootte geldt.
 
Naast deze standaard arrangementen kunnen we arrangementen ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op uw wensen. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.